YOU SAID
Κορίνα Κομηνού
Κοινωνική Ερευνήτρια

Το εργαστήριο αποτέλεσε για εμένα μια ευχάριστη και αναζωογονητική εμπειρία που με έκανε να γνωρίσω τον εαυτό μου καλύτερα και να βελτιώσω έμπρακτα την καθημερινή μου ζωή.
Με έκανε να σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα και να αξιοποιώ τα θετικά μου στοιχεία με αποτέλεσμα να αυξήσω αισθητά τις προσωπικές μου επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αντίστοιχα μου έδειξε πώς να κάνω τα αρνητικά να φαίνονται ασήμαντα και αδύναμα να μου ταράξουν τη ζωή. Το STARS Success Yourself© μου έδωσε την ευκαιρία να συζητήσω και να συνεργαστώ δημιουργικά με διαφορετικούς ανθρώπους από ετερογενή περιβάλλοντα που με έκαναν να αισθάνομαι μέλος μιας διαδραστικής, δυναμικής και συνεκτικής ομάδας. Επίσης, μου έδωσε τη δυνατότητα να ακούσω και να με εμπνεύσουν δύο αξιόλογοι και καταρτισμένοι εισηγητές που μου γνώρισαν έννοιες οι οποίες με διαφώτισαν σχετικά με το πώς μπορώ να βάλω τις δυνάμεις της θετικής ψυχολογίας στη ζωή μου. Το STARS Success Yourself© αποτελεί για μένα δυναμικό εργαλείο για να ξεπερνώ τα εμπόδια και τις δυσκολίες, να εστιάζω στα θετικά που μου έχουν συμβεί και να οραματίζομαι καθημερινά τα θετικά που επιθυμώ να έρθουν. Τέλος, μου προσέφερε αυτοπεποίθηση και θάρρος να προχωρήσω ανοδικά στην επαγγελματική μου πορεία και να πετυχαίνω μικρούς και μεγαλύτερους στόχους που θα με κάνουν να εξελίσσομαι ως επαγγελματία αλλά και ως άνθρωπο.

Frida Bedaj
Δημοσιογράφος,
CΕΟ Luckyself.com

Tο εργαστήριο STARS Success Yourself© με έκανε να δω αλλιώς τα πράγματα μέσα μου. Σύμφωνα με το Σωκράτη, αυτογνωσία είναι να γνωρίσεις τα δυνατά σου σημεία και η συγκεκριμένη εκπαίδευση με βοήθησε πάρα πολύ να δώ πόσα καλά έχω μέσα μου και πως να τα αξιοποιήσω. Προτείνω σε όλους να το παρακολουθήσουν και να το ζήσουν, ειδικά σε όσους έχουμε μεγαλώσει σε μια συντηρητική κοινωνία που τα πρέπει είναι περισσότερα από τα θέλω. Εξάλλου, σε βοηθά και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί σημασία δεν έχει μόνο το τι πιστεύεις, αλλά και πώς το προβάλεις. Το πρόγραμμα αυτό το ονομάζω η σύγχρονη αυτογνωσία. Η συνέχεια του Σωκράτη. Σας ευχαριστώ.

Μαρία Ντούλα
Ερευνήτρια Β΄, Προϊσταμένη Εργαστηρίου Μη Παρασιτικών Ασθενειών
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

Η προσωπική μου εμπειρία από την παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς μπόρεσα να κατανοήσω έννοιες οι οποίες πριν μου ήταν άγνωστες και να επαναπροσδιορίσω το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαι στο χώρο εργασίας μου, σαν προϊστάμενος και σαν υφιστάμενος.

Χριστίνα Λουκουτου
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

Το STARS ήταν μια ευχάριστη και πλήρως εκπαιδευτική εμπειρία. Μου άνοιξε παράθυρο σε θέματα συνεργασίας και αποδοτικότητας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι γνώσεις που αποκόμισα θα αποτέλεσουν σημαντικά εργαλεία για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της ομάδας μου αλλά και των μεταξύ μας σχέσεων.

Άρτεμις Λιόντα
Social Media Marketing Consultant and trainer

Με παιχνίδια, βιωματικά παραδείγματα και εκπλήξεις το STARS Success Yourself© κατευθύνει τον προσδιορισμό ξεκάθαρων κριτηρίων επιτυχίας. Ακολουθώντας τη στρατηγική των προσανατολισμένων ερωτήσεων μπορεί ο μαθητής να κατευθύνει τους πελάτες του να διατυπώσουν τις ανάγκες τους, να αξιοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία (αποκαλυπτικό το τεστ των δυνατών σημείων) και να μάθουν τα βήματα σχεδιασμού των ενεργειών για την επίτευξη του στόχου τους.

Jens Koslowsky
Director of European Affairs
Militos S.A.

"To εργαστήριο STARS αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμο στο να με βοηθήσει να αναγνωρίσω τα δυνατά σημεία που κρύβονταν μέσα μου! Με ενέπνευσε και μου έδειξε το δρόμο να γνωρίσω και να αναγνωρίσω τις μεγαλύτερες δυνατότητες και επιτεύγματα του παρελθόντος μου. Μου άνοιξε τα μάτια και με έκανε να γνωρίσω πώς να εκμεταλλευτώ τα δυνατά σημεία μου. Ειλικρινά, μπορώ να πω ότι η επιρροή του εργαστηρίου έχει μακροπρόθεσμες επιδράσεις στην τωρινή και μελλοντική επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Είναι μια αυθεντική, μερικές στιγμές δύσκολη, και σίγουρα πολύτιμη εμπειρία."

Στάθης Γεωργακόπουλος
e-Communication Officer
Militos S.A.

"To εργαστήριο STARS με βοήθησε να εντοπίσω τα δυνατά σημεία μου, τα οποία με οδηγούσαν τόσο καιρό υποσυνείδητα. Τώρα πλέον, μπορώ να διαχειριστώ τα δυνατά μου σημεία και να τα εκμεταλλευτώ για να γίνω καλύτερος στη δουλειά και στον κοινωνικό μου κύκλο. Πλέον νιώθω πιο σίγουρος για το τι μπορώ να αναλάβω και να ολοκληρώσω με επιτυχία και οι συνάδελφοί μου μπορούν να βασιστούν πάνω μου με κλειστά μάτια. Μετά το STARS νιώθω πιο αποδοτικός και πάντα έτοιμος για δράση!"

Αιμιλία
Ερευνήτρια
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτές της εταιρείας σας για τη διαφορετική οπτική που με βοηθήσατε να αναπτύξω στο εργασιακό μου περιβάλλον σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες μου. Για εμένα προσωπικά αποτελεί μεγάλη πρόκληση η εφαρμογή της εκπαίδευσης στην καθημερινότητα μου, με θετικά πιστεύω αποτελέσματα στη συνεργασία μου με τρίτους αλλά και στον καθορισμό προσωπικών στόχων."

Φιλίτσα
Ερευνήτρια Εντομολόγος
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

"Θα θυμάμαι με χαρά αυτό το Εργαστήρι, καταπληκτική εμπειρία! Διδακτική, εκπαιδευτική, διασκεδαστική γιατί το μάθημα ήταν παιχνίδι και το παιχνίδι γίνονταν μάθημα και επικοινωνία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους εκπαιδευτές! Σίγουρα ωφελήθηκα και θα ήθελα να μπορέσω να κάνω πράξη όσα έμαθα! Μακάρι να έχει και συνέχεια!"

Γ.Ο.
Πρόεδρος Οργανισμού

"Τα στελέχη μας εκπαιδεύθηκαν σε μια αποτελεσματική προσέγγιση διαχείρισης, παρακίνησης και ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αύξηση της αποδοτικότητας, αφοσίωσης και παραγωγικότητας."

Copyright © 2014 knowl Social Enterprise for Education and Lifelong Learning   |   Disclaimer   |    Powered by Militos S.A